ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ
για τα σεμινάρια που θα διεξαχθούν

....περισσότερα!
praktikaImageΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ


...περισσότερα!
fekΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΑΛΛΑΓΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

...δείτε το ΦΕΚ!
Εθελοντική Αιμοδοσία
Μια ανθρώπινη πράξη
Ξενώνας Αργώ
Ξενώνας Ίριδα
grafeio2

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Έχουμε 228 επισκέπτες συνδεδεμένους
Σας γνωρίζουμε πως το Νοσοκομείο μας διαθέτει «ειδικές κλίνες» βάσει συμβάσεων με ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.
Οι κλίνες αυτές είναι 2 στην Ουρολογική κλινική και 2 στην Μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου μας και μπορούν να εξυπηρετήσουν συνολικά 4 άτομα (2 άντρες και 2 γυναίκες).
Θα πρέπει να αναφερθεί πως τα ανωτέρω δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση, τουαλέτα, τηλέφωνο και κλιματισμό ( air condition).
Εκτύπωση PDF

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016-2017 ΣΤΟ Α΄ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΟΥΝ ΕΩΣ 10-02-2017.

           

                                 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  1. Αίτηση  υποψηφίου καταρτιζομένου η οποία συμπληρώνεται στο Δ.Ι.Ε.Κ
  2. Ο προβλεπόμενος τίτλος σπουδών:

Απολυτήριο ΕΠΑΛ – ΕΠΑΣ – ΓΕΛ - Εξατάξιο Γυμνάσιο- Πτυχίο ΤΕΛ-ΤΕΕ Β΄ Κύκλου                                                                                                             

  1. Αντίγραφο δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο
  2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
  3. Αριθμός ΑΜΚΑ
  4. Αριθμός φορολογικού μητρώου (ΑΦΜ)

Σε περίπτωση που δεν θα σχηματιστεί τμήμα α΄ εαρινού εξαμήνου, οι υποψήφιοι  που θα καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους θα έχουν προτεραιότητα στις εγγραφές του Σεπτεμβρίου .

                                                               

Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στη Δ/νση της Σχολής  Δεληγιώργη  27 και από ώρα 8:00 π.μ. έως  14:00 μ.μ. τηλ. 2641020975.

 

Κατεβάστε το σχετικό αρχείο ΕΔΩ

Εκτύπωση PDF

Πρόσκληση

Προσκαλούμε το προσωπικό του Νοσοκομείου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Τρίτη 24-01-2017 και ώρα 12 :00 μ.μ στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου .

Εκ της Διοικήσεως

Δημήτριος Γ. Μιχάλης

Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας

Εκτύπωση PDF

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι εγγραφές στο Δημόσιο ΙΕΚ. του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας - Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου ειδικότητας Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας  για τμήμα Α΄ εαρινού εξαμήνου αρχίζουν από 02-02-2016 έως και 12/02/2016.

Οι αιτήσεις και τα  απαραίτητα δικαιολογητικά θα κατατίθενται στη Γραμματεία του ΙΕΚ( Δεληγιώργη 27 Αγρίνιο) από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09.00 π.μ. – 13.00 μ.μ.

Η φοίτηση είναι δωρεάν

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τα ακόλουθα:

- Σχετική αίτηση

- Ο προβλεπόμενος τίτλος σπουδών, πρωτότυπος και φωτοτυπία.

- Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο(φωτοτυπία).

- Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

- Βεβαίωση ΙΚΑ ή Δημόσιας Υπηρεσίας στην οποία θα αναγράφεται  η

προϋπηρεσία   σε συγκεκριμένα συναφή επαγγέλματα με την ειδικότητα.

-Άδεια παραμονής ή ταυτότητα ομογενών ή διαβατήριο για αλλοδαπούς

υπηκόους.

 

 

Εκ της Διευθύνσεως

Εκτύπωση PDF
Η Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου θα προβεί στην προμήθεια «ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ», «ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟΥ», «ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ» καθώς επίσης και «ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΙΚΩΝ» μέσω πρόχειρων διαγωνιστικών διαδικασιών, την Παρασκευή 2/10/2015.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορηθούν για τους ανωτέρω διαγωνισμούς ή μέσω του συστήματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» στο οποίο είναι αναρτημένοι ή να περνούν από το αρμόδιο Τμήμα του Νοσοκομείου προς ενημερωσή τους.
Εκτύπωση PDF

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την αριθμ. 1038/3-6-2015 Υπουργική Απόφαση, η ΕΠΑΣ Βοηθών Νοσηλευτών της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας  θα λειτουργήσει ως Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ) τμήμα Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας από 15ης Σεπτεμβρίου 2015.

Εκ της Διοικήσεως
Εκτύπωση PDF
ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Εκτύπωση PDF

Ανακοίνωση - Εγγραφές ΔΙΕΚ

κατεβάστε τη σχετική ανακοίνωση από εδώ.

Εκτύπωση PDF

Το Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας-Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου προκειμένου να προβεί στη Σύνταξη Τεχνικών Προδιαγραφών για προμήθεια Υπερηχοτομογράφου Ακτινολογικής Χρήσης με Ηχοβόλο Κεφαλή CONVEX κατάλληλη για εξετάσεις άνω και κάτω κοιλίας, ουρολογίας, γυναικολογίας κλπ, Ηχοβόλο Κεφαλή LINEAR κατάλληλη για εξετάσεις επιφανειακών οργάνων κλπ, Ηχοβόλο Κεφαλή MICROCONVEX κατάλληλη για παιδιατρικές εξετάσεις, προσκαλεί τους Οίκους  Κατασκευής, Αντιπρόσωπους κλπ εντός 30 ημερών, όπως καταθέσουν σε ηλεκτρονική μορφή τα Προσπέκτους και Τεχνικά Χαρακτηριστικά που θα καλύπτουν κατ’ ελάχιστο τα ως άνω χαρακτηριστικά.

Ημερομηνία Ανάρτησης (26/11/2015)

 

The General Hospital of Aitoloakarnania – Health Unit of Mesolonghi in order to proceed with the drafting of technical specifications for procurement one Ultrasound system for radiology examinations with one CONVEX probe suitable for upper and lower abdomen exam, urology, gynecology, etc. one LINEAR probe suitable for examinations of surface organs etc., and one  MICROCONVEX probe suitable for pediatric examinations, invites Companies which produce these systems, subsidiaries, dealers etc. within 30 days, to send us via e-mail in electronic form Brochures and Specifications covering at least the above characteristics.

Date of announcement  (26/11/2015) 

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

τηλ. επικοιν. : 2631360185

Εκτύπωση PDF

Οι εγγραφές στο Δημόσιο ΙΕΚ. του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας - Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου ειδικότητας Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας αρχίζουν από 15/09/15 έως και 25/09/15.

Οι αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα κατατίθενται στη Γραμματεία του ΙΕΚ( Δεληγιώργη 27 Αγρίνιο) από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09.00 π.μ. – 12.30 μ.μ. Η φοίτηση είναι δωρεάν

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τα ακόλουθα:
- Σχετική αίτηση
- Ο προβλεπόμενος τίτλος σπουδών, πρωτότυπος και φωτοτυπία.
- Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο(φωτοτυπία).
- Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
- Βεβαίωση ΙΚΑ ή Δημόσιας Υπηρεσίας στην οποία θα αναγράφεται η
προϋπηρεσία σε συγκεκριμένα συναφή επαγγέλματα με την ειδικότητα.
-Άδεια παραμονής ή ταυτότητα ομογενών ή διαβατήριο για αλλοδαπούς
υπηκόους.

Εκ της Διευθύνσεως

Εκτύπωση PDF

Παροχή οδηγιών, πληροφοριών και διευκρινήσεων σε θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την εφαρμογή της αρ Φ.6/304/75662/Γ1/ 21.5.2014 , (ΦΕΚ 1296 τ. Β΄/2014 ) ΚΥΑ με τίτλο “Καθορισμός του
τύπου, του περιεχομένου, των όρων και προϋποθέσεων κατάρτισης, χορήγησης, φύλαξης, επεξεργασίας και αξιοποίησης του Ατομικού Δελτίου Υγείας του Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.)”

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Περισσότερα...